Tarieven

Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract. Zie het kopje “contracten” onderaan deze pagina voor een overzicht van de zorgverzekeraars waar Core Active Amsterdam een contract mee heeft afgesloten.

Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Indien je niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, zullen de behandelingen bij je in rekening worden gebracht. 

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie bij Zorg & Zekerheid? Dan brengen we de behandeling bij jou in rekening en jij kunt deze factuur weer indienen bij je verzekeraar. Je verzekeraar vergoedt dan een percentage van de factuur. 

Ergotherapie valt onder de basisverzekering, maar wordt in mindering gebracht op je eigen risico.

Niet verzekerd voor fysiotherapie maar wel meerdere fysiotherapie behandelingen nodig? Dan zijn onze particuliere fysiotherapie pakketten misschien iets voor jou. Bespaar geld op je behandelingen bij Core Active Amsterdam.

Zorgverzekeraars

Voor 2022 hebben we met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor fysiotherapie, behalve met Zorg & Zekerheid. We kunnen op veel vragen omtrent vergoedingen van behandelingen een antwoord geven. Ben je niet verzekerd? Bekijk dan onze tarievenlijst.

contracten

Voor 2022 hebben wij met deze zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Let op: wij hebben dus geen overeenkomst met Zorg & Zekerheid in 2022.