Tarieven

Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract, zie het kopje contracten onderaan voor een overzicht van de zorgverzekeraars waar Core Active Amsterdam een contract mee heeft afgesloten.

Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie worden de behandelingen bij je in rekening gebracht. 

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie bij Zorg & Zekerheid? Dan brengen we de behandeling bij jou in rekening en jij kunt deze factuur weer indienen bij je verzekeraar, je verzekeraar vergoedt dan een percentage van de factuur. 

Ergotherapie valt onder de basisverzekering, maar wordt in mindering gebracht op je eigen risico.

Niet verzekerd voor fysiotherapie maar wel meerdere fysiotherapie behandelingen nodig? Dan zijn onze particuliere fysiotherapie pakketten iets voor jou. Bespaar geld op je behandelingen bij fysiotherapie Core Active Amsterdam West: 

Zorgverzekeraars

Voor 2021 hebben we met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten, behalve met Zorg & Zekerheid voor fysiotherapie. We kunnen op veel vragen omtrent vergoedingen van behandelingen een antwoord geven. Ben je niet verzekerd? Bekijk dan onze tarievenlijst.

contracten

Voor 2021 hebben wij met deze zorgverzekeraars contracten afgesloten.