Fysio studio Amsterdam

Welkom bij Core Active Fysiopraktijk, jouw fysio studio in Amsterdam. Onze fysiotherapeuten staan graag voor je klaar met verschillende behandelingen, waaronder dry needling, hand- en polstherapie, ergotherapie, sportfysiotherapie of medical taping. We helpen je graag om je klachten te verlichten en het liefst te verhelpen. Door onze samenwerking met vele diverse zorgverzekeraars is het mogelijk om de kosten vergoed te krijgen.

Onze dienstverlening is van hoge kwaliteit. Onze fysiotherapeuten volgen regelmatig trainingen en cursussen om je van de beste zorg te voorzien. Voor elke cliënt is er een plekje in onze fysio studio in Amsterdam. Bij ons geen lange wacht rijen, maar direct goede kwalitatief hulp.

Wacht niet langer met een afspraak en boek gauw een afspraak bij onze fysio studio in Amsterdam. Wij staan je graag telefonisch te hulp of maak gemakkelijk een afspraak via onze website online.

Ergotherapie Amsterdam West
psychosomatische fysiotherapie amsterdam

Fysio studio in Amsterdam voor sportfysiotherapie

In onze fysio studio kun je terecht voor sportfysiotherapie. Sportfysiotherapie is gericht op het onderzoeken en behandelen van (sport)blessures. Onze fysiotherapeuten zorgen graag ervoor dat jij weer kunt doen wat je graag wil, zowel op het gebied van sport als je dagelijkse bezigheden. Tijdens een behandeling in onze fysio studio in Amsterdam richten we ons op herstel alsmede het behoud van conditie en kracht. Tevens geven onze fysiotherapeuten je graag advies over sport en beweging, zodat je vervelende blessures kunt voorkomen.

Onze sportfysiotherapie in onze fysio studio in Amsterdam is geschikt voor iedereen die een klacht of blessure heeft gekregen tijdens het sporten of een klacht of blessure op een andere manier, maar niet zijn of haar eigen sport kan beoefenen. Tijdens de eerste afspraak bespreekt de fysiotherapeut het behandelplan met de cliënt. Zo weet jij waar je aan toe bent tijdens jouw behandeltraject.

De fysio studio in Amsterdam voor revalidatie

Naast professionele fysiobehandelingen is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor revalidatie. Hierbij verbeteren we het functioneren van de botten, gewrichten, spieren of andere klachten die met je houding of beweging te maken hebben. Vaak ontstaan deze klachten na een ingreep in het ziekenhuis, ongeval, werk of sport. Met revalidatie in onze fysio studio in Amsterdam helpen we je graag weer op weg naar een lichter leven. Tevens is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voorafgaand een operatie, zodat je fitter een operatie ingaat. Dit zorgt voor minder klachten achteraf.

spanningsklachten verminderen
Fysio Amsterdam Zuid

Dry Needling

Voor dry needling kun je een afspraak maken in onze fysio studio in Amsterdam. Dit is een zeer effectieve manier om stijve spieren tegen te gaan, je spieren laten ontwpannen en pijn te laten verminderen. De fysiotherapeut plaatst de naald in de pijnlijke spier, waardoor je spier een soort van “wakker wordt”. In principe is dit een pijnloze methode, maar ieder mens is anders. Dry needling wordt toegpast op verschillende spiergroepen, waaronder schouder, nek, hamstring en bilspier. Indien je last hebt van pijnlijke spieren, neem dan contact met ons op en kom langs in onze fysio studio in Amsterdam.

Andere behandelingen in onze fysio studio in Amsterdam

Naast bovengenoemde behandelingen kun je ook bij ons terecht voor:

  • Long-Covid behandeling
  • Hand- en polstherapie
  • Ergotherapie
  • Medical Taping
  • Fysiotherapie
  • Herstel van burn-out
  • Fysiotherapie na een hersenschudding
  • Chronische pijnklachten
  • Spanningsklachten

Onze fysiotherapeuten staan graag voor je klaar in onze fysio studio in Amsterdam. Ze zijn zeer vakkundig en geven graag de beste kwaliteit behandelingen. Tevens staat de juiste communicatie en een hoge klanttevredenheid voorop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want we helpen je graag in onze fysio studio in Amsterdam.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij dat je direct geholpen kan worden.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas