Beweeggroepen

Bij Fysiotherapiepraktijk Core Active zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van verschillende doelgroepen, denk hierbij aan senioren, mensen met een psychische kwetsbaarheid of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij helpen deze doelgroepen te blijven bewegen, want bewegen is gezond: het verkleint de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, depressieve klachten, en nog veel meer. Het advies is om minimaal 2,5 uur per week actief te bewegen. Daarbij zijn voor ouderen balansoefeningen ook heel belangrijk. 

Wij kunnen jou hierbij helpen! Het is bij ons mogelijk om te sporten en bewegen voor verschillende doelgroepen onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut of sportinstructeur.

Jellinek

Core Active biedt op locatie begeleiding aan voor cliënten van Jellinek op locatie op de Jacob Obrechtstraat. Onze deskundige sportinstructeurs en fysiotherapeuten helpen verslaafde te sporten en te bewegen, het helpt namelijk mee om de verslaving aan te pakken. Sporten heeft een gunstig effect op de werking van dopamine. Daardoor hebben verslaafde minder nodig van het verslavende middel. Daarbij is sport en bewegen natuurlijk gezond voor jouw algemene gezondheid. 

Ook interesse in begeleiding op locatie? Neem contact op met Nicole Pak via nicole@theworkoutlab.nl voor meer informatie.

Senioren lessen

Momenteel hebben wij hier geen aanbod van. Onze excuses voor het ongemak.

Ben je 60+ en wil je gezond en fit blijven? Doe dan mee met onze senioren lessen!

De één wil zich fitter voelen, de ander hoop t zijn gewicht de normaliseren en een derde hoopt überhaupt klachten te voorkomen. Bij ons kan je jouw persoonlijke doelstellingen. Wij gaan 3 seniorenklassen aanbieden per week. Onder deskundige begeleiding word je begeleidt in kleine groepen om jouw spieren te versterken en algehele gezondheid te behouden en verbeteren. 

Geïnteresseerd? Meld je aan en wij houden jou op de hoogte wanneer de senioren klasjes van start gaan.