Roads

In samenwerking met Roads komt driemaal per week een groep bij Core Active sporten. Deze gemengde groep sporters bestaat uit Roads deelnemers. Dit zijn mensen met een psychische kwetsbaarheid en afstand tot de arbeidsmarkt. Roads begeleidt deze mensen naar dagbesteding, werk of opleiding. Omdat bewegen hen op mentaal vlak helpt, zijn zij blij te kunnen sporten bij Core Active.

Fitness en sporten kan je als dagbesteding bij Roads doen. Wil je via Roads bij Core Active sporten? Meld je dan aan via onderstaande button.

Gouden mannen

De Gouden Mannen is een groep heren met een niet Nederlandse achtergrond, die naast het inburgeren, sport en bewegen belangrijk vinden. De heren krijgen vanuit Kantara-Brug verschillende lessen aangeboden, zoals Nederlandse taal en computervaardigheid.

Wij verzorgen samen met Kantara-Brug de sportfaciliteiten. Dit houdt in dat de Gouden Mannen eenmaal per week een groepsles volgen en daarnaast vrij kunnen sporten. Zo kunnen de mannen zich aan de beweegnorm houden en zich tegelijkertijd verbeteren op sociaal en taalkundig vlak.