Fysiotherapie Amsterdam Oud West

Core Active Fysiotherapie aan de Baarsjesweg is de fysiotherapeut van
Amsterdam Oud West. Al jarenlang bieden wij zeer professionele fysiotherapie in
Amsterdam Oud West aan waar jij terecht kunt voor verschillende behandelingen.
Denk hierbij aan ergotherapiedry needling of fysiotherapie. Tevens kun je ook bij ons
terecht voor hand- en polskrachten of medical taping voor hevige hooikoorts.
Aarzel niet en neem zo spoedig mogelijk contact op met deze professionals van
onze fysiotherapie Amsterdam Oud West.

knie fysiotherapeut
Ergotherapie Amsterdam West

De behandelingen bij onze fysiotherapie Amsterdam Oud West

Indien je op zoek bent naar fysiotherapie in Amsterdam Oud West is het mogelijk om bij ons langs te komen voor een afspraak. Wij hanteren geen lange wachttijden, waardoor je al snel bij ons terecht kunt. Zo zorgen we er samen voor dat je snel komaf kunt maken van jouw vervelende klachten. Hieronder bieden we alvast een greep uit onze behandelingen. Zo heb jij een beter beeld hoe we jou kunnen helpen als zeer goede fysiotherapeut in Amsterdam.

Fysiotherapie Amsterdam Oud West

Als goede fysiotherapeut in Amsterdam geloven wij dat wij jouw klachten kunnen verhelpen. Gaat het om een (sport)blessure of is het tijd om te revalideren? Onze zeer goede fysiotherapeuten staan voor je klaar om je verder te helpen. Na het maken van een afspraak neemt onze fysiotherapeut in Amsterdam contact met je op voor een intake. Ze geven je de juiste tips en tricks om weer prettig te kunnen leven zonder pijn.

Hand- en polstherapie

Hand- en polsklachten kunnen het dagelijkse leven sterk beïnvloeden. Met onze hand- en pols fysiotherapie in Amsterdam Oud West zorgen we ervoor dat we de gepaste oplossing voor jouw klachten gaan onderzoeken. Vaak wordt dit gedaan met spalken om rust te geven aan dit deel van jouw hand of pols. Onze fysiotherapeuten in Amsterdam Oud West doen spalken op maat.

Dry needling

Indien je last hebt van pijnlijke spieren is dry needling een mogelijke oplossing. Als fysiotherapeut in Amsterdam Oud West zijn wij gespecialiseerd in dry needling. De therapeut plaatst een naald in de pijnlijke spier, waardoor de spier wakker wordt gemaakt en ontspant. Door dry needling is het mogelijk dat jouw pijn sterk wordt verminderd. Ervaar het en kom langs voor deze fysiotherapie in Amsterdam Oud West.

Ergo therapie bij onze fysiotherapie in Amsterdam Oud West

Ergotherapie is geschikt als fysiotherapie om mensen die in hun dagelijkse handelingen problemen of beperkingen ervaren te helpen. Met de ergotherapeut werk je aan een verbeterplan, zodat jij weer zelfstandig kunt functioneren. Daarnaast is onze ergotherapeut ook gespecialiseerd in hand- en polsklachten, waardoor zij je ook verder kan helpen met deze klachten.

Pijn in scheenbeen
Medical taping Amsterdam

Medical taping

Hevige hooikoorts is erg verveld en kan dagelijkse handelingen beïnvloeden. Met medical taping is het mogelijk om de hooikoorts onder controle te krijgen. Deze fysiotherapie in Amsterdam Oud West is hiervoor geschikt. Bij deze behandeling wordt elastisch tape op je rug of borstkas geplakt. Dit zorgt ervoor dat je gewrichten worden gestabiliseerd en de spierfuncties worden gestimuleerd.

Jouw goede fysiotherapeut in Amsterdam Oud West

Core Active Fysiotherapie is een moderne fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Oud West. Onze team van professionals met verschillende specialisaties staan graag voor je klaar om je verder te helpen met jouw klachten. We luisteren naar jouw verhaal, kijken naar je klachten en passen hier de behandelingen op aan. Zo is iedere behandeling maatwerk en gaan we samen voor het beste resultaat.

Ontdek wat wij als fysiotherapie Amsterdam oud West voor jouw klachten kunnen doen. Aarzel niet om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we je snel kunnen helpen. 

Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij dat je direct geholpen kan worden.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas