Fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

Voor fysiotherapie in Amsterdam Oud Zuid staat Core Active voor je klaar. Jarenlang helpen we dagelijks verschillende cliënten met hun klachten door professionele fysiobehandelingen aan te bieden. De behandelingen waarvoor je terecht kunt zijn onder andere ergotherapie, dry needling, sportfysiotherapie of orthopedische revalidatie. Bij onze fysiotherapie praktijk in Amsterdam Oud Zuid kun je rekenen op een zeer hoge kwaliteit, duidelijke communicatie en een hoge klanttevredenheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en kom langs bij onze fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid.

spanningsklachten verminderen
Fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

Jouw fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

In onze fysio in Amsterdam Zuid bieden we verschillende behandelingen aan. Van ergotherapie tot aan hand- en polstherapie. Onze vakbekwame, professionele fysiotherapeuten staan dagelijks voor je klaar om je te helpen met jouw klachten. Bij Core Active hanteren we geen lange wachttijden, waardoor we je al snel kunnen helpen. Zo zorgen we er samen voor dat je klachten binnen een zeer korte termijn verminderen. Hieronder zijn alvast enkele behandelingen te lezen, zodat jij beter een beeld hebt welke behandeling bij jouw klachten hoort. Liever direct een afspraak maken voor onze fysiotherapie in Amsterdam Oud Zuid? Neem dan contact met ons op.

Fysiotherapie in Amsterdam Oud Zuid

Wij geloven erin dat jouw klachten kunnen worden verholpen door de juiste fysiotherapie. Of dit nu een behandeling is voor een sportblesure of voor het revalideren na een operatie, we kijken naar jouw hulpvraag en zetten de juiste behandeling centraal. Onze fysiotherapeuten in Amsterdam Oud Zuid zetten alles op alles om jouw klachten te verhelpen. Daarnaast geven we passende tips en tricks om in de toekomst de klachten te voorkomen. Indien je meer wilt weten over fysiotherapie bij Core Active in Amsterdam Oud Zuid verwijzen wij je graag door naar de pagina over fysiotherapie.

Sportfysiotherapie

Sportgerelateerde klachten kunnen erg vervelend zijn. Denk hierbij aan de verzwikking van de enkel, een hamstringblessure, knieblessure, zweepslag of een jumpersknee. Met de juiste fysiobehandelingen zorgen we ervoor dat jij weer kunt doen wat jij leuk vindt. Deze therapie is gericht op zowel herstel van blessures als het behoud van conditie en kracht. Tevens helpt de sportfysiotherapeut bij de preventie van blessures in de toekomst en geeft passend advies wat jij kunt doen om de klachten niet meer te krijgen. Daarnaast hebben we naast behandelkamers ook een moderne sportzaal, waardoor je tijdens de behandeling ook direct kunt trainen. Op onze pagina over sportfysiotherapie lees je hier meer over.

Rug fysio Amsterdam
Fysio Amsterdam West

Hand- en polstherapie

Hand- en polslachten kunnen dagelijkse handelingen erg belemmeren. In onze fysiotherapie praktijk in Amsterdam Oud Zuid werken zeer specialistische handtherapeuten die alles weten over deze pijnklachten. We kijken naar de oorzaak en maken een behandelplan gedurende de hand- en pols fysiotherapie. Tevens is het mogelijk om je hand of pols te spalken in onze praktijk. Op de pagina over hand- en polstherapie is meer te vinden over deze fysiotherapie behandeling in Amsterdam Oud Zuid.

Dry needling bij onze fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

Core Active biedt ook dry needling therapie aan in Amsterdam Oud Zuid. Dit is een effectieve manier om verkrampte spieren snel en langdurig te laten ontspannen. Met een droog naaldje wordt in de spier geprikt, waardoor de spier kan ontspannen en de pijn verminderd. Dry needling wordt voornamelijk toegepast bij spieren in de schouder, nek, hamstring of bil. Om meer te weten te komen over dry needling verwijzen wij je graag naar de dry needling pagina.

Ergotherapie bij Core Active in Amsterdam Oud Zuid

Naast alle andere andere fysiobehandelingen kun je ook bij ons terecht voor ergotherapie. Ergotherapie is voor iedereen die moeite heeft met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Het kan een gevolg zijn van een hersenletsel, reuma, overprikkelingsklachten, chronische pijn en nog meer. Deze therapie is zorg op maat . Onze ergotherapeut kijkt samen met jou, familieleden en andere zorgverleners wat nodig is om jouw problemen te verhelpen, zodat we de beste begeleiding kunnen bieden. Meer informatie over ergotherapie is te vinden op de ergotherapie pagina.

Orthopedische revalidatie

Onder orthopedische revalidatie als fysiotherapie in Amsterdam Zuid verstaan we het verbeteren van het functioneren bij problemen aan botten, gewrichten, spieren en andere klachten aan houding en beweging. Vaak ontstaan deze klachten na een ingreep in het ziekenhuis of na een trauma door een ongeval thuis, op het werk of door sport. De chirurg kan je doorverwijzen naar een fysiotherapeut of ergotherapeut als er geen operatie nodig is. Deze revalidatievorm zorgt ervoor dat de mobiliteit en stabiliteit verbeteren, spierkrachten versterken, uithoudingsvermogen vergroten en de pijn verminderen. Voor meer informatie over orthopedische revalidatie verwijzen wij je graag naar de orthopedische revalidatie pagina.

Fysiotherapie Amsterdam Nieuw West

De kernwaarden van onze fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

Dagelijks werken we met veel plezier aan het herstel van onze cliënten. Hierbij hanteren we vier maatstaven als kernwaardes om onze denken en doen aan te pijlen en tevreden klanten te realiseren. En daar zijn we trots op. Zodra jij naar onze fysiotherapie in Amsterdam Oud Zuid komt, kun jij rekenen op:

  • De juiste vakkundigheid en kwaliteit
  • De juiste communicatie en samenwerking met zowel patiënten als zorgverleners en verwijzers
  • Een hoge klanttevredenheid
  • Een maatschappelijke betrokkenheid

Maak een afspraak bij onze fysiotherapie in Amsterdam Oud Zuid

Wacht niet langer en maak zo snel mogelijk een afspraak om jouw klachten te verhelpen. Bel direct naar 020 6834436 of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas