Fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Fysiotherapie praktijk Core Active zit gevestigd vlakbij Amsterdam Zuid. Al jarenlang helpen we dagelijkse verschillende cliënten met hun klachten door professionele fysio behandelingen aan te bieden tijdens onze fysiotherapie in Amsterdam Zuid. De behandelingen waarvoor je terecht kan zijn o.a. ergotherapie, hand- en polsklachten, sportfysiotherapie, chronische pijnklachten, long-covid of spanningsklachten. Bij onze fysiotherapiepraktijk in de buurt van Amsterdam Zuid kan je rekenen op een zeer hoge kwaliteit, duidelijke communicatie en hoge klanttevredenheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en kom langs bij onze fysiotherapie in Amsterdam Zuid.

Pijn in scheenbeen
ergotherapie amsterdam west

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid voor Long - Covid

Ben je besmet geweest met het Corona virus en ervaar je langdurige klachten? Dan heb je waarschijnlijk te maken met long-covid. Bij long-covid houden de klachten enkele weken tot meerdere maanden aan. Veelvoorkomende symptomen zijn onder andere vermoeidheid, kortademigheid, pijn op de borst en verlies van reukvermogen. Onze fysiotherapie in Amsterdam Zuid kan jou hierbij helpen.

Wanneer je long-covid hebt heb je recht op vergoeding van paramedische zorg via de basisverzekering. Hieronder vallen fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, logopedie en dieetadvies. Bij Core Active in Amsterdam Zuid zit je voor fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten behandelen de klachten en beperkingen waarmee je na een covid-19 besmetting te maken kunt krijgen. Zij helpen jou inzicht te krijgen in deze klachten en adviseren en begeleiden jou bij het weer opbouwen van je dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. De fysiotherapeut bij onze fysiotherapie in Amsterdam Zuid zorgt er op deze manier voor dat je op een verantwoorde manier werkt aan je herstel.

Herstel na operatie bij onze Fysiotherapie praktijk vlakbij Amsterdam Zuid

Na een operatie in het ziekenhuis kan jouw specialist je doorverwijzen voor fysiotherapie, waaronder fysiotherapie in Amsterdam Zuid bij Core Active. De reden voor verwijzing is dat je op een professionele manier begeleid wordt naar een volledig herstel. Het herstel na een operatie gaat natuurlijk niet vanzelf, en daarom is het van groot belang dat je tijdens het revalidatietraject de juiste begeleiding krijgt. Fysiotherapiepraktijk Core Active in Amsterdam Zuid kan jou uitstekend helpen bij herstel na operatie.

Wees op tijd, start op tijd met een herstel en neem contact op met onze fysiotherapeuten voor fysiotherapie in Amsterdam Zuid.

Medical taping Amsterdam
Rug fysio Amsterdam

Spanningsklachten verhelpen met fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Spanningsklachten kunnen zowel lichamelijk als geestelijk van aard zijn. Als de lichamelijke klachten verband houden met geestelijke overbelasting (stress), spreken we van spanningsklachten, ook wel psychosomatische klachten genoemd. Eén van onze fysiotherapeuten in Amsterdam Zuid kunnen jou helpen deze klachten te verminderen.

Spanningsklachten komen voort uit stress. Dit kan leiden tot allerlei klachten, zoals gevoelens van onrust, chaotisch gedrag, vergeetachtigheid, piekeren, concentratie- en slaapproblemen. Te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanning in je relaties of gezin kunnen een hoge tol van jou eisen. Dat kan resulteren in overbelasting, uitputting en eventueel een burn-out. Dit komt met name voor als er in stressvolle periodes niet de gelegenheid is voor herstel, of deze niet wordt genomen. Dan kan je overspannen en uitgeput raken. Indien je last hebt van spanningsklachten, dan staan onze fysiotherapeuten met fysiotherapie in Amsterdam Zuid voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat mogelijk is.

Dry needling

Indien je last hebt van pijnlijke spieren is dry needling een mogelijke oplossing. Als fysiotherapeut in Amsterdam Oud West zijn wij gespecialiseerd in dry needling. De therapeut plaatst een naald in de pijnlijke spier, waardoor de spier wakker wordt gemaakt en ontspant. Door dry needling is het mogelijk dat jouw pijn sterk wordt verminderd. Ervaar het en kom langs voor deze fysiotherapie in Amsterdam Zuid. Een afspraak maken kan via de website of bel naar 020 683 4436.

Fysio Amsterdam Zuid

Ergotherapie bij onze fysiotherapie in Amsterdam Zuid

Ergotherapie is geschikt als fysiotherapie om mensen die in hun dagelijkse handelingen problemen of beperkingen ervaren te helpen. Met de ergotherapeut werk je aan een verbeterplan, zodat jij weer zelfstandig kunt functioneren. Daarnaast is onze ergotherapeut ook gespecialiseerd in hand- en polsklachten, waardoor zij je ook verder kan helpen met deze klachten. Indien je op zoek bent naar deze soort fysiotherapie in Amsterdam Zuid staan de fysiotherapeuten van Core Active voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij dat je direct geholpen kan worden.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas