Nekklachten Amsterdam

Nekklachten kunnen vele oorzaken hebben, van een ongeluk tot een slechte houding achter een computer. Gelukkig zijn er professionele fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van nekklachten. Daarom helpt Core Active met nekklachten in Amsterdam. Onze fysiotherapeuten voor nekklachten in Amsterdam kunnen een aantal technieken toepassen om nekklachten te verminderen, waaronder fysiotherapie of dry needling. Daarnaast adviseren onze fysiotherapeuten ook over houding en beweging, zodat je bewust kunt zijn van je houding en kunt voorkomen dat jouw nekklachten verergeren. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van nekklachten veroorzaakt door langdurig zitten achter een computer. Als je last hebt van nekklachten, is het raadzaam om een afspraak te maken met onze fysiotherapeut voor nekklachten in Amsterdam. Onze professionele fysiotherapeuten kunnen je helpen om je nekklachten te verminderen en je te leren hoe je jouw nekklachten kunt voorkomen in de toekomst. Maak eenvoudig een afspraak via onze website.

Rug fysio Amsterdam
Rug fysio Amsterdam

Nekklachten en fysiotherapie

Nekklachten kunnen ontstaan vanuit allerlei oorzaken: stijve spieren, verhoogde spierspanning als het gevolg van stress, een verkeerde en/of gespannen houding of trauma (zoals een val of ongeluk). Nekpijn kan leiden tot vervelende andere klachten, zoals (extreme) hoofdpijn en vermoeidheid. Gelukkig is er ook een heleboel wat je kunt doen wanneer je pijn in de nek ervaart. Fysiotherapie bij Core Active Amsterdam is een effectieve behandeling bij het verminderen of laten verdwijnen van nekklachten. Zo kunnen onze fysiotherapeuten helpen bij het los maken van knopen in de nek, maar ook leren hoe je deze knopen zelf los kunt maken. Verder kunnen we vaststellen of er sprake is van triggerpoints die leiden tot pijnklachten. Voor nekklachten in Amsterdam moet je bij Core Active zijn.

Persoonlijke begeleiding voor nekklachten in Amsterdam

Bij nekklachten kun je onze fysiotherapeuten van Core Active Amsterdam zien als jouw persoonlijk begeleider, waarbij de behandeling vooral gericht is op het geven van advies en informatie, het in beweging brengen van de nek en het aanleren en meegeven van oefeningen. Lees hier meer over de verschillende soorten behandelingen bij nekklachten door fysiopraktijk Core Active Amsterdam.

Ergotherapie Amsterdam West
Rug fysio Amsterdam

Dry needling bij nekklachten in Amsterdam

Een uiterst effectieve manier om nekklachten tegen te gaan, die wordt aangeboden bij Core Active Amsterdam, is Dry Needling. Onze gespecialiseerde therapeut plaatst een naald in de pijnlijke spier, waardoor de spier getriggerd wordt. Hierdoor ontspant de spier en vermindert de pijn. Deze behandeling is zeer effectief bij nek- en schouderklachten, maar kan ook bij andere spiergroepen effectief zijn. Lees meer over het behandelen van nekklachten in Amsterdam met dry needling op de pagina over dry needling.

Plan een intake behandeling voor nekklachten in Amsterdam

Tijdens een intake behandeling voor de behandeling van nekklachten bij Core Active Amsterdam zullen onze therapeuten met jou in kaart brengen welke klachten je ervaart en wat ertoe heeft geleid dat deze zijn ontstaan. Onze fysiotherapeuten kunnen jou helpen om nekklachten en pijn te verminderen. Maak nu snel een afspraak via de website.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan helpen wij je direct! 

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas