Fysiotherapie Amsterdam Nieuw West

Woon je in Amsterdam Nieuw West en heb je last van bewegingsklachten? Dan is fysiotherapie bij Core Active in Amsterdam Nieuw West de oplossing voor jou. Onze praktijk biedt professionele fysiotherapie behandelingen in Amsterdam Nieuw West, waarbij we ons richten op jouw specifieke klachten en jouw persoonlijke doelen. 

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Zo ben je er zeker van dat je behandeld wordt door een professional die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie.

Bij fysiotherapie Amsterdam Nieuw West staat jouw persoonlijke situatie centraal. Wij geloven dat elke klacht uniek is en dat een behandeling daarom op maat moet worden gemaakt. Onze therapeuten kijken niet alleen naar de klacht zelf, maar ook naar de oorzaak van de klacht en jouw persoonlijke situatie. Zo kunnen we een effectieve behandeling opstellen die past bij jouw klachten en doelen.

spanningsklachten verminderen
Fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

Fysiotherapie Amsterdam Nieuw West: onze behandelingen

Wij maken gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals ergotherapie, manuele therapie, dry needling en medical taping. Daarnaast geven we je advies over hoe je jouw lichaam het beste kunt gebruiken en belasten, zodat je klachten in de toekomst kunt voorkomen. Ons doel is om jouw lichaam weer in balans te brengen en de klachten te verminderen of verhelpen.

Als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, wordt fysiotherapie in de meeste gevallen vergoed. Wij werken samen met verschillende zorgverzekeraars in Nederland. Raadpleeg de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar om te kijken hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. 

Afspraak maken voor fysiotherapie Amsterdam Nieuw West

Wil je een afspraak maken bij Core Active voor fysiotherapie in Amsterdam Nieuw West? Dat kan gemakkelijk via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Heb je vragen? Bel ons dan ook gerust. Wij vinden het bij Core Active belangrijk dat we je snel kunnen helpen met jouw klachten. Zodra je bij ons een afspraak maakt, heb je geen last van lange wachtrijen. Je kunt snel bij ons terecht met jouw klachten. 

Bij Core Active voor fysiotherapie Amsterdam Nieuw West kun je terecht voor professionele behandelingen van bewegingsklachten. Wij bieden zorg op maat, waarbij we ons richten op jouw specifieke klachten en persoonlijke doelen.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas