Hand- en polstherapie

Hand- en polsklachten zijn enorm lastig. Handen zijn namelijk één van de belangrijkste gereedschappen van de mens. 

Onze gespecialiseerde handfysio- en ergotherapeuten van Core Active Amsterdam staan voor je klaar om samen naar een gepaste oplossing voor deze klachten te zoeken. 

Of het nu gaat om een revalidatieproces na een operatie of een klacht zonder duidelijke oorzaak, wij werken mee aan het herstel. Wij kijken tevens naar de invloed van de problemen op je dagelijks functioneren, zodat je zo snel mogelijk de dagelijkse activiteiten weer onbelemmerd kan uitvoeren. 

Mocht het onverhoopt voorkomen dat we je geen juiste behandeling kunnen bieden, zoeken we graag samen met jou naar een juiste behandeling buiten onze praktijk.

Spalken

Een effectieve oplossing voor een pijnklacht aan de hand of pols is spalken. 

Wat is spalken? Een spalk kan nodig zijn om een bepaald deel van jouw hand of pols een periode rust te geven. Het komt ook voor dat een spalk juist een bepaald gewricht beweeglijker kan maken.  Een spalk wordt ook wel een splint genoemd. 

Fysiotherapie Core Active is jouw handtherapeut in Amsterdam. Wij maken spalken op maat in verschillende soorten. Zo zijn wij gespecialiseerd in het spalken van de hand en het spalken van de vingers.

Let op: je kunt bij ons door een ergotherapeut of een fysiotherapeut behandeld worden. Mocht je een voorkeur hebben, dan kun je dat zelf aangeven bij het maken van de eerste afspraak. Ergotherapie valt onder de basisverzekering en fysiotherapie onder de aanvullende verzekering. 

Meer informatie over onze tarieven vind je via onderstaande link. 

Ergotherapie Amsterdam West
Ergotherapie Amsterdam West

Vakkundigheid & Kwaliteit

Communicatie & samenwerking

Klanttevredenheid

Maatschappelijk