Fysiotherapie

Wij geloven dat fysiotherapie jouw klachten kunnen verhelpen. Of dit nou een fysiotherapie behandeling voor een (sport)blessure is of fysiotherapie als onderdeel van jouw revalidatie na een operatie, jouw hulpvraag staat altijd centraal.  

Veel van onze bewegingen zijn vanzelfsprekend, tot een punt waar het niet meer zo is. Onze therapeuten weten hier alles vanaf en gaan samen met jou je klachten behandelen. Zij geven je de juiste tips en tricks om dit in de toekomst te voorkomen.

 

Hoe verloopt een afspraak?

Tijdens je eerste afspraak met 1 van onze fysiotherapie specialisten in Amsterdam volgt eerst een intake en aansluitend een behandeling. Dit houdt in dat je afspraak een uur duurt. Na deze eerste afspraak duren de afspraken meestal 30 minuten. 

Bij nieuwe klachten aan andere lichaamsdelen of als je langer dan 3 maanden niet in behandeling bent geweest, wordt altijd weer een nieuwe  intake gepland.

Wij hanteren een annuleringsbeleid van 24 uur. Mocht je jouw afspraak willen annuleren, houd er dan rekening mee dat dit tot maximaal 24 uur van te voren kan. Anders brengen wij de afspraak persoonlijk bij je in rekening. Dit kan variëren van €35,- voor 30 minuten tot €70,- voor 60 minuten.

Zorgverzekeraars

Voor 2020 hebben we met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. We kunnen op veel vragen omtrent vergoedingen van behandelingen een antwoord geven. Ben je niet verzekerd? Klik hieronder voor onze tarievenlijst.