Wij geloven dat fysiotherapie jouw klachten kan verhelpen. Of dit nou een fysiotherapie behandeling voor een (sport)blessure is, rugpijnklachten, enkelklachten, nekpijnklachten of fysiotherapie als onderdeel van jouw revalidatie na een operatie; jouw hulpvraag staat altijd centraal.  

Veel van onze bewegingen zijn vanzelfsprekend, tot een punt waar het niet meer zo is. Onze therapeuten weten hier alles vanaf en gaan samen met jou je klachten behandelen, zoals rugklachtenkniepijn of andere pijnklachten. Zij geven je de juiste tips en tricks om dit in de toekomst te voorkomen.

Hoe verloopt een afspraak?

Na het maken van je eerste afspraak met één van onze fysiotherapie specialisten in Amsterdam, volgt eerst een intake en aansluitend een behandeling. Dit houdt in dat je eerste afspraak een uur duurt. Na deze afspraak duren de vervolg afspraken 30 minuten. 

Bij nieuwe klachten aan andere lichaamsdelen of als je langer dan 3 maanden niet in behandeling bent geweest, wordt altijd weer een nieuwe intake gepland.

Wij hanteren een annuleringsbeleid van 24 uur. Mocht je jouw afspraak willen annuleren, houd er dan rekening mee dat dit tot maximaal 24 uur van te voren kan. Anders brengen wij de afspraak persoonlijk bij je in rekening. Dit kan variëren van €35 voor 30 minuten tot €70 voor 60 minuten.


Afspraak per mail


Bel nu


Onze tarieven

sportfysiotherapie

Vakkundigheid & Kwaliteit

Communicatie & samenwerking

Klanttevredenheid

Maatschappelijk