Sportfysio Amsterdam

Core Active voor sportfysio Amsterdam:
professionele zorg voor sportblessures

Als je fanatiek sport, kan het gebeuren dat je een blessure oploopt. Of je nu een topsporter bent of een recreatieve sporter, een blessure kan je flink belemmeren in je sportieve activiteiten. Bij Core Active kun je terecht voor sportfysio in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor professionele zorg bij sportblessures. Onze praktijk biedt gespecialiseerde sportfysiotherapie behandelingen, waarbij we ons richten op jouw specifieke klachten en persoonlijke doelen.

Enkelklachten
Sportfysiotherapie Amsterdam

Sportfysio Amsterdam bij Core Active

Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en hebben ruime ervaring met het begeleiden van topsporters en recreatieve sporters. Bij Core Active kun je terecht voor sportfysio in Amsterdam ben je er zeker van dat je behandeld wordt door een professional die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sportfysiotherapie.

Bij onze praktijk voor sportfysio in Amsterdam staat jouw persoonlijke situatie centraal. Wij geloven dat elke sportblessure uniek is en dat een behandeling daarom op maat moet worden gemaakt. Onze sportfysiotherapeuten kijken niet alleen naar de blessure zelf, maar ook naar de oorzaak van de blessure. Zo kunnen we een effectieve behandeling opstellen die past bij jouw klachten en doelen.

Bij Core Active maken we  gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals oefentherapie, begeleiding in beweging, mobilisatie en massage. Daarnaast geven we je advies over hoe je jouw lichaam het beste kunt gebruiken en belasten, zodat je blessures in de toekomst kunt voorkomen. Ons doel is om jouw lichaam weer in balans te brengen en de blessure te verminderen of verhelpen, zodat je snel weer terug kunt keren naar jouw sportieve activiteiten.

Wat zijn de voordelen van sportfysiotherapie?

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om blessures te voorkomen of preventief te behandelen, dan is sportfysiotherapie een goede uitkomst. Wij hebben een aantal voordelen van sportfysio in Amsterdam op een rijtje gezet:

  1. Een sportfysiotherapeut kan je helpen om blessures te voorkomen door middel van preventieve oefeningen en trainingen. Dit kan bijvoorbeeld door het verbeteren van je coördinatie, het versterken van je spieren en het optimaliseren van je houding en bewegingspatroon.
  2. Als je toch een blessure oploopt, kan een sportfysiotherapeut je helpen om sneller te herstellen. Door middel van gerichte oefeningen en behandelingen kan de sportfysiotherapeut de pijn verminderen en de mobiliteit en kracht van de aangedane spieren en gewrichten verbeteren.
  3. Een sportfysiotherapeut kan je helpen om je sportprestaties te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door het verbeteren van je conditie, het vergroten van je kracht en het optimaliseren van je techniek en bewegingspatroon.
  4. Sportfysiotherapie is maatwerk. De sportfysiotherapeut kijkt naar jouw specifieke situatie en past de behandeling hierop aan. Hierdoor krijg je individuele begeleiding en advies op maat.
  5. Sportfysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van sportblessures en sportprestaties. Ze hebben kennis van de verschillende sporten en de bewegingen die hierbij horen. Hierdoor kunnen ze je deskundig adviseren en behandelen.
Enkelklachten
Rug fysio Amsterdam

Intake behandeling sportfysio Amsterdam bij Core Active

Wil je een afspraak maken voor een intake behandeling sportfysiotherapie in Amsterdam bij Core Active? Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten staan graag voor je klaar voor sportfysio Amsterdam.

Tijdens een intake behandeling voor sportfysiotherapie zullen onze therapeuten met jou in kaart brengen hoe jouw klachten er uit zien en waar mogelijk vaststellen waar deze vandaan komen. Onze fysiotherapeuten kunnen jou helpen om sportblessures te voorkomen. 

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas