Fysio Amsterdam West

Welkom bij Core Active Fysiotherapie, jouw fysio in Amsterdam West. Ben je woonachtig in Amsterdam West en ben jij op zoek naar een vakkundige en professionele fysiotherapie, dan is onze Fysio Praktijk Core Active in Amsterdam West de plek voor jou.

In onze fysio in Amsterdam West verwelkomen wij dagelijks vele cliënten met uiteenlopende klachten en voor verschillende behandelingen zoals sportfysiotherapie, hand- en polstherapie, ergotherapie en dry needling. In onze praktijk kan je direct terecht. Wij vinden het belangrijk dat wij iedereen in onze fysiotherapiepraktijk in Amsterdam West snel kunnen helpen.

Onze fysiotherapeuten volgen regelmatig trainingen en cursussen om de kwaliteit van onze fysiotherapie in Amsterdam West hoog te houden. Samen zorgen wij voor de beste dienstverlening om jou van jouw klachten te ontdoen.

Via jouw zorgverzekeraar is het mogelijk om de kosten vergoed te krijgen. Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract, waardoor wij je kunnen helpen met alle vragen omtrent mogelijke vergoedingen.

Wacht niet langer met jouw klachten en kom naar onze fysio in Amsterdam West voor een behandeling. Je maakt snel een afspraak via onze website of kan telefonisch contact opnemen zodat wij je verder kunnen helpen.

knie fysiotherapeut
kniepijn amsterdam

Dry needling bij onze fysio in Amsterdam West

Bij Core Active kun je terecht voor verschillende behandelingen, waaronder dry needling. Dry needling zorgt ervoor dat de spieren weer kunnen ontspannen. Met een klein naaldje prikt de fysiotherapeut in de pijnlijke spier, waardoor de spier wordt geprikkeld. Dit zorgt voor ontspanning van de spier en pijnvermindering. Deze behandeling wordt vaak uitgevoerd op de spieren in de schouder, nek, hamstring en bilspier. Indien je op zoek bent naar dry needling bij een fysio in Amsterdam West neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Sportfysio in Amsterdam West

Naast fysiotherapie bieden we ook sportfysiotherapie aan. Deze vorm van fysio is gericht op het onderzoeken en behandelen van blessures met als uiteindelijke doel om weer te kunnen doen wat jij graag wil. Of dit nu sporten of iets anders is. Sportfysiotherapie is gericht op het herstel van blessures als het behoud van conditie en kracht. Tevens helpt onze fysiotherapeut ook bij preventie van blessures en geeft graag advies over sport en beweging. Maak nu een afspraak voor sportfysio bij Core Active fysio in Amsterdam West.

knie fysiotherapeut
Fysio Amsterdam West

Andere behandelingen bij onze fysio in Amsterdam Zuid

Core Active is de fysio in Amsterdam West. Dagelijks helpen we verschillende cliënten met verschillende klachten. Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialismes, waardoor we vele cliënten kunnen helpen om van zijn of haar klachten af te komen. Behandelingen waarvoor jij bij onze fysio in Amsterdam West terecht kunt zijn:

  • Herstel bij een burn-out
  • Langdurige pijnklachten
  • Ergotherapie
  • Hand- en polstherapie
  • Fysiotherapie na een hersenschudding
  • Herstel na een operatie
  • Long-covid behandelingen
  • Medical taping
  • Orthopedische revalidatie
  • Spanningsklachten

Maak gerust een afspraak via onze website bij Core Active, jouw fysio in Amsterdam West.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas