Het team

Friso van Klink

Fysiotherapeut

Friso is gespecialiseerd in hand- en polsproblematiek. Denk hierbij aan breuken, overbelastingsklachten of post-operatieve behandelingen. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verder verdiept in het onderzoeken en behandelen van de schouder en heeft hij veel ervaring op het gebied van orthopedische- en sportgerelateerde klachten. In het geval van gespannen spieren of gewrichtsklachten kan je bij Friso ook terecht voor Dry Needling.

Ergotherapie praktijk

Tara Stobbe

Ergotherapeut

Tara is de ergotherapeut van Core Active en is een gecertificeerd handtherapeut. Voor een op maat gemaakte spalk of klachten aan hand en pols, kan je bij haar terecht. Daarnaast is ze gespecialiseerd in vermoeidheidsklachten, na bijvoorbeeld een hersenschudding, long Covid, burn-out klachten of slaapproblematiek.

Werk je de komende tijd veel thuis? Tara kan ook een werkplekonderzoek bij je thuis doen om te kijken of je werkhouding goed is en je helpen met de juiste apparatuur hiervoor aan te schaffen. 

Ergotherapie valt onder de basisverzekering, en ook voor een ergotherapeutische afspraak heb je geen verwijzing nodig.  

Viktor Boeren

Fysiotherapeut

Viktor is bij Core Active de sportliefhebber, hij is zelf ook fanatiek hockeyer op hoog niveau. Zijn passie ligt bij diagnostiek, preventie en behandeling van sportgerelateerde klachten. Zijn aandachtsgebieden zijn schouder-, arm, heup, knie en enkelklachten. Daarbij is hij ook heel goed in het verhelpen van scheenbeenpijn, oftewel shinslints of springschenen.

Heb je telkens weer last van één van deze klachten tijdens of na het sporten? Dan ben je bij Viktor aan het juiste adres. 

Lisa Schoenmaker

Fysiotherapeut

Lisa is gespecialiseerd in psychosomatische- en stress gerelateerde klachten, zoals lichamelijke klachten die voortkomen uit burn-out of overspannenheid. Aandachtsgebieden zijn heup, SI-gewricht en wervelkolom en complexe, niet altijd verklaarbare klachten. In behandelingen wordt onder andere gebruik gemaakt van Manuele therapie en Mulligan therapie. Daarnaast heeft Lisa ervaring in sportrevalidatie. Wil je van je sportblessure af of revalideren na een operatie? Hiervoor kun je ook bij Lisa terecht.

Flora Muijzer

Fysiotherapeut

Flora heeft in de 11 jaar die zij als fysiotherapeut werkt, veel ervaring vergaart met de behandeling van orthopedische klachten, sport gerelateerde blessures en klachten van de wervelkolom. Ze heeft een kleine 3 jaar in Shanghai (China) gewoond en werkte daar met een aantal topatleten en vele expats bij een groot internationaal ‘medical & sports performance center’. Mede door haar ervaring in het buitenland, heeft zij een brede ervaring en visie op gezondheid. Ze spreekt vloeiend Engels en Duits.

Door haar opleiding tot credentialed McKenzie MDT® Therapeut is Flora expert op het gebied van mechanische klachten van zowel de wervelkolom als ook gewrichten en spieren. De McKenzie Methode® wordt (internationaal) gezien als de gouden standaard voor het behandelen van o.a. hernia (gerelateerde) rug- en nekklachten met of zonder uitstraling in de armen of benen.

Daarnaast behandelt Flora sinds een aantal jaren patiënten met hoofdpijnklachten en wil zij zich hier de komende tijd verder in specialiseren d.m.v. (internationale) opleidingen.

Esther Dinnissen

Ergotherapeut

Esther is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die problemen ervaren op het vlak van prikkelverwerking of cognitie ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenschudding, long covid of overbelasting. Naast haar werk als ergotherapeut werkt zij ook als re-integratiecoach. Patiënten kunnen bij haar terecht voor vragen over balans houden tussen werken thuis, energieverdeling en opbouwen in taken en uren.

 

Heb je telkens weer last van één van deze klachten tijdens of na het sporten? Dan ben je bij Viktor aan het juiste adres.