Het team

hand-en-pols-fysiotherapie

Friso van Klink

Friso is gespecialiseerd in hand- en polsproblematiek. Denk hierbij aan breuken, overbelastingsklachten of post-operatieve behandelingen. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verder verdiept in het onderzoeken en behandelen van de schouder en heeft hij veel ervaring op het gebied van orthopedische- en sportgerelateerde klachten. In het geval van gespannen spieren of gewrichtsklachten kan je bij Friso ook terecht voor Dry Needling.

Tara Stobbe

Tara is de ergotherapeut van Core Active en is een gecertificeerd handtherapeut. Voor een op maat gemaakte spalk of klachten aan hand en pols, kan je bij haar terecht. Daarnaast is ze gespecialiseerd in vermoeidheidsklachten, na bijvoorbeeld een hersenschudding, long Covid, burn-out klachten of slaapproblematiek.

Werk je de komende tijd veel thuis? Tara kan ook een werkplekonderzoek bij je thuis doen om te kijken of je werkhouding goed is en je helpen met de juiste apparatuur hiervoor aan te schaffen. 

Ergotherapie valt onder de basisverzekering, en ook voor een ergotherapeutische afspraak heb je geen verwijzing nodig.  

Sophie Chavannes

Sophie behandelt alle klachten aan het bewegingsapparaat: botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Deze onderdelen zorgen ervoor dat een beweging gemaakt kan worden. Daarnaast heeft zij als aandachtsgebieden post- en prenatale klachten, bekkenbodemklachten, incontinentieklachten en aanhoudende pijnklachten. Sophie begeleidt jou van begin tot eind, zodat je pijnvrij je zwangerschap kan doorlopen.

algemeen-fysiotherapeut

Viktor Boeren

Viktor is bij Core Active de sportliefhebber, zijn passie ligt bij diagnostiek, preventie en behandeling van sportgerelateerde klachten. Zijn aandachtsgebieden zijn schouder-, arm, heup, knie en enkelklachten. Heb je telkens weer last van één van deze klachten tijdens of na het sporten? Dan ben je bij Viktor aan het juiste adres.