Het team

hand-en-pols-fysiotherapie

Friso van Klink

Naast algemeen fysiotherapeut is Friso ook hand- en polstherapeut. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsklachten, orthopedische en sportgerelateerde klachten. In het geval van stijve spieren en gewrichtsklachten kun je bij Friso terecht voor Dry Needling.

ergotherapie-hand-en-pols-therapie

Wineke Koolstra

Wineke is bij Core Active werkzaam als hand- en ergotherapeut. Als ergotherapeut is zij de aangewezen persoon om  je te helpen je dagelijkse activiteiten uit te voeren als dit niet meer lukt door mentale of lichamelijke problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn zoals eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen die te maken hebben met revalidatie na een ongeluk. Ook doet Wineke aan huisbezoeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Sophie Chavannes

Sophie is een nieuwe aanwinst in het Core Active team. Zij is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en behandelt alle klachten aan het bewegingsapparaat.  Hiernaast heeft zij als aandachtsgebieden post- en prenatale klachten, bekkenbodemklachten, incontinentieklachten en aanhoudende pijnklachten. Sophie begeleidt daarna ook de beweeggroep ROADS.

algemeen-fysiotherapeut

Viktor Boeren

Viktor is bij Core Active Amsterdam werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Als sporter en sportliefhebber ligt zijn passie bij diagnostiek, preventie en behandeling van sportgerelateerde klachten, zowel voor de amateur- als de professionele sporter. Daarnaast begeleidt Viktor ook patiënten bij hun revalidatie voor of na een operatie. Zijn aandachtsgebieden zijn schouder-, arm, heup, knie en enkelklachten.