Knie fysiotherapeut

Knieklachten kunnen een enorme impact hebben op uw dagelijks leven en activiteiten. Of u nu een atleet bent, een amateursporter of gewoon iemand die op zoek is naar verlichting van kniepijn, onze knie fysiotherapeuten bij fysiopraktijk Core Active in Amsterdam staan voor u klaar. Onderstaand leest u meer over hoe wij u kunnen helpen bij het verminderen van knieklachten. Heb je knieklachten? Bezoek een knie fysiotherapeut bij Fysiopraktijk Core Active.

knie fysiotherapeut
knie fysiotherapeut

Wat is een knie fysiotherapeut?

Een knie fysiotherapeut is een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het behandelen van knieklachten. Knieklachten kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder overbelasting, letsel, slijtage en verkeerde houding. Onze knie fysiotherapeuten hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van knieklachten en kunnen u helpen bij het herstellen van uw knieën.

Hoe werkt een behandeling bij een knie fysiotherapeut?

Bij Fysiopraktijk Core Active in Amsterdam beginnen we met een uitgebreide evaluatie van uw knieklachten. We zullen praten over uw medische geschiedenis en uw symptomen om de oorzaak van uw kniepijn vast te stellen. Op basis van deze evaluatie maken we een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Het behandelplan kan verschillende technieken omvatten, waaronder fysiotherapie, oefentherapie, en mobilisatie.

knie fysiotherapeut
knie fysiotherapeut

Knie fysiotherapie

Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen bij het behandelen van knieklachten. Onze knie fysiotherapeuten hebben uitgebreide ervaring op het gebied van knieklachten en kunnen u helpen bij het verminderen van pijn en verbeteren van uw kniefunctie.

Wij maken hierbij gebruik van verschillende technieken, waaronder massage, mobilisatie en oefentherapie. Fysiotherapie kan u helpen om uw bewegingsbereik en -controle te verbeteren, wat kan leiden tot vermindering van kniepijn en betere kniefunctie.

Oefentherapie en mobilisatie

Oefentherapie kan een belangrijk onderdeel zijn van uw behandelplan bij knieklachten. Onze knie fysiotherapeuten kunnen u helpen bij het verbeteren van uw spierkracht en flexibiliteit, wat kan bijdragen aan het verminderen van kniepijn en het verbeteren van uw bewegingsbereik. Mobilisatie is een techniek waarbij onze fysiotherapeuten uw kniegewricht voorzichtig manipuleren

knie fysiotherapeut

Afspraak maken bij een knie fysiotherapeut in Amsterdam

Kortom: het bezoeken van een knie fysiotherapeut bij Fysiopraktijk Core Active heeft vele voordelen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen die u kunt behalen middels knie fysiotherapie:

  • Persoonlijk behandelplan: onze knie fysiotherapeuten zullen een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.
  • Ervaren therapeuten: onze knie fysiotherapeuten hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van knieklachten.
  • Verbeterde kniefunctie: onze behandelingen kunnen helpen bij het verbeteren van de functies van de knie. 

 

Wij vinden het erg belangrijk dat je snel geholpen wordt, daarom heb je bij ons geen last van lange wachttijden. Met jouw klachten kun je snel terecht bij Core Active. Maak een afspraak bij een van onze knie fysiotherapeuten, stel je vraag via onze website of bereik ons telefonisch.  

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas