Nekpijn Amsterdam

Nekpijn is een veelvoorkomende en vooral vervelende klacht. Bij Core Active Amsterdam verminderen of verhelpen we nekpijn met behulp van verschillende effectieve behandelingen. Nekpijn kan het gevolg zijn van verschillende klachten, zoals spierspanning en stress die leiden tot stijve spieren, een verkeerde houding of trauma (na een ongeluk of val). Pijn in de nek kan leiden tot vervelende vormen van extreme hoofdpijn en/of vermoeidheid. Gelukkig is fysiotherapie een effectieve oplossing tegen nekpijn. Onze fysiotherapeuten van Core Active Amsterdam kijken samen met jou naar de oorzaak van de nekpijn. Vervolgens zijn er verschillende behandelingen die wij uit kunnen voeren, zoals het vaststellen en behandelen van specifieke triggerpoints of losmaken van knopen in de nek. Voor nekpijn moet je bij Core Active Amsterdam zijn.

Rug fysio Amsterdam
kniepijn amsterdam

Nekpijn bij Core Active Amsterdam

Een fysiotherapeut kan begeleiden en ondersteunen bij het identificeren van de oorzaak van nekpijn en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt. De behandeling kan bestaan uit oefeningen, massages, manipulaties en adviezen over houding en beweging.

Een van de belangrijkste aspecten van fysiotherapie bij nekpijn is het versterken van de spieren in de nek. Dit kan worden gedaan door middel van specifieke oefeningen die gericht zijn op het versterken van de nekspieren. Onze fysiotherapeuten kunnen ook adviezen geven over hoe je jouw houding kunt verbeteren, zodat je minder kans hebt op nekpijn in de toekomst.

Met de juiste oefeningen voor nekpijn kunnen de fysiotherapeuten van Core Active  helpen bij het verminderen van spierspanningen, het verbeteren van de houding en het versterken van de nekspieren. Manipulaties zijn ook een belangrijk onderdeel van fysiotherapie bij nekpijn. Dit zijn technieken waarbij de fysiotherapeut specifieke delen van het lichaam manipuleert om de beweging en de houding te verbeteren. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de beweging van het gewricht.


Fysiotherapie bij Core Active Amsterdam is een geweldige optie voor mensen die last hebben van nekpijn, of het nu komt door een stress, verkeerde houding, trauma of aandoening. Onze fysiotherapeuten zijn getraind in de beste technieken en methodes om nekpijn te verminderen.

ergotherapie amsterdam west

Dry needling bij nekpijn bij Core Active Amsterdam

Core Active Amsterdam biedt Dry Needling aan om nekpijn te verminderen. Dit is een fysiotherapeutische techniek om spieren en weefsels te behandelen, waaronder voor nekklachten. Onze gespecialiseerde therapeut plaatst een droog naaldje in de pijnlijke nekspier, waardoor de spier getriggerd wordt. Als gevolg hiervan ontspant de spier en zal de pijn verminderen. Dry needling blijkt keer op keer effectief bij nek- en schouderpijn, maar kan ook helpen bij andere klachten.

Intake behandeling bij Core Active Amsterdam tegen nekpijn

Tijdens een intake behandeling voor de behandeling van nekpijn bij Core Active Amsterdam zullen onze therapeuten met jou in kaart brengen hoe jouw klachten er uit zien en waar mogelijk vaststellen waar deze vandaan komen. Onze fysiotherapeuten kunnen jou helpen om nekpijn te verminderen. Maak nu een afspraak voor jouw nekpijn bij Core Active Amsterdam. Wij helpen je graag verder.

Nekpijn Amsterdam

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas