Fysiotherapeut Amsterdam West

Welkom bij Core Active Fysiotherapie, wij zijn jouw fysiotherapeut Amsterdam West. Ben jij ook woonachtig in Amsterdam West of Zuid West en ben jij op zoek naar een zeer professionele en vakkundige fysiotherapeut in Amsterdam West? De fysiotherapeuten van Core Active Fysiotherapie helpen je graag verder. Bij onze fysiotherapiepraktijk in Amsterdam West kun je terecht voor verschillende behandelingen en specialisaties. Hierbij kun je denken aan fysiotherapie, ergotherapie, dry needling, medical taping of handtherapie.

Zodra u een afspraak maakt, kom je niet eerst op een lange wachtrij terecht. Wij vinden het belangrijk dat we je snel kunnen helpen met jouw klachten, waardoor jij bij deze fysio in Amsterdam West snel op afspraak kunt komen.

Om de hoogste kwaliteit in behandelingen te bieden, doen onze fysiotherapeuten regelmatig verschillende trainingen en cursussen om het niveau hoog te houden en jou van de beste dienstverlening te kunnen voorzien. Samen zorgen we voor het beste resultaat en het verhelpen van jouw klachten.

Het is mogelijk om de kosten vergoed te krijgen via de zorgverzekeraar. Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract, waardoor we je kunnen helpen met vragen over mogelijke vergoedingen.

Wacht niet langer en kom naar deze fysiotherapeut Amsterdam West. Laat je klachten behandelen. Maak snel een afspraak via onze website of neem contact met ons op en we helpen je graag met al jouw vragen.

Fysiotherapie Amsterdam Nieuw West
Ergotherapie Amsterdam West

Revalideren met fysiotherapie bij Core Active Fysio Amsterdam West

Heb je tijdens het sporten een blessure opgelopen of heb je al enige tijd last van een blessure? Core Active Fysiotherapeut Amsterdam West heeft de juiste specialisten om je blessures te verhelpen. Onze fysiotherapeuten hebben de juiste kennis en ervaring, waardoor je op een vakkundige wijze wordt geholpen. Met een intake gesprek kijken we naar jouw blessures. Aan de hand van deze intake stellen we een behandelplan op als fysiotherapeut Amsterdam West. Jouw hulpvraag staat altijd centraal. Met de juiste tips en tricks zorgen we ervoor dat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

De fysiotherapeut Amsterdam West voor dry needling

Op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam West voor dy needling? Deze behandeling biedt Core Active Fysio Amsterdam West aan. Dry needling is een effectieve manier om verkrampte, pijnlijke spieren snel en langdurig te laten ontspannen. Met een droog naaldje prikt de fysiotherapeut in de pijnlijke spier. Dit zorgt ervoor dat jouw spier wordt geprikkeld, waardoor de spier kan ontspannen en de pijn wordt verminderd. Dry needling zetten we vooral in bij pijnlijke spieren in de schouder, nek, hamstring of bil. Desalniettemin kan dry needling ook goed worden toegepast op andere spiergroepen. We raden aan om dry needling bij een professionele fysiotherapeut in Amsterdam West te doen, zodat de behandeling niet gevaarlijk is. Core Active is de fysio waar jij naar op zoek bent voor een veilige dry needling behandeling.

Rug fysio Amsterdam
psychosomatische fysiotherapie amsterdam

Ergotherapie als fysio Amsterdam West

Deze fysiotherapeut Amsterdam West, Core Active, heeft gespecialiseerde ergotherapeuten in dienst. Met ergotherapie is het mogelijk om dagelijkse problemen en beperkingen op te lossen. De ergotherapeut kijkt waar we aan kunnen werken om de dagelijkse handelingen te verbeteren, zodat de pijn wordt verminderd. Hierdoor is het weer mogelijk om zelfstandig te functioneren. Daarnaast is onze ergotherapeut ook gespecialiseerd in handfysio, waardoor we ook kunnen spalken. Dit zorgt voor meer rust en ondersteuning in de hand. Ergotherapie bij deze fysiotherapeut Amsterdam West is altijd zorg op maat.

Jouw fysiotherapeut Amsterdam West voor medical taping

Bij deze fysio in Amsterdam West is het mogelijk om hevige hooikoortsklachten aan te pakken. Dit wordt gedaan met medical taping. De fysiotherapeut in Amsterdam West plakt elastische tape op de rug of borstkas. Dit zorgt ervoor dat de gewrichten stabiliseren en de spierfuncties stimuleren. De tape tilt de opperhuid op, waardoor de volume in de tweede huidlaag toeneemt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller woren afgevoerd. Medical taping biedt extra steun en is een niet-belastende behandeling met een prettig resultaat. Heb jij last vagn hevige hooikoortsklachten, dan raden we het zeker aan om een afspraak te maken voor een medical taping behandeling. Ruim 84% merkte aanzienlijk minder klachten na 1, 2 of 3 tapesessies.

Medical taping Amsterdam

Meer dan een fysiotherapeut Amsterdam West

Wil jij graag blijven bewegen en tijdens de behandelperiode blijven sporten? Onze fysiotherapeut adviseert je graag over onze fysio-strippenkaart. Voor een gereduceerd tarief is het mogelijk om een rustige omgeving te blijven sporten met de juiste begeleiding.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij dat je direct geholpen kan worden.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas