Over ons

Kernwaarden van fysiotherapiepraktijk Core Active

Met veel plezier werken wij elke dag aan het optimaal herstel van onze klanten en het realiseren van tevreden klanten. De 4 kernwaardes zijn een maatstaf voor ons denken en doen.

Vakkundigheid & Kwaliteit

Wij zijn actief gericht op het waarborgen van de kwaliteit en vakkundigheid. Daardoor ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige behandelingen. We streven continue naar verbetering en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze kwaliteit uit zich ook in een goed uitgeruste oefenzaal en moderne behandelkamers waar jouw privacy optimaal wordt gewaarborgd.

Communicatie & samenwerking

Patiënten
In de benadering naar onze patiënten staat professionaliteit bovenaan. Dit wordt gekenmerkt door het in huis hebben van kennis en vaardigheden, zodat de patiënt weet dat hij of zij aan het juiste adres is. Daarnaast vinden wij openheid, eerlijkheid en respect naar de patiënt toe belangrijke waarden, waarin wij als therapeuten ons empathisch, vriendelijk en integer opstellen. Een goede communicatie is hierin belangrijk.

Zorgverleners en verwijzers
Fysiotherapiepraktijk Core Active werkt samen met huisartsen en ziekenhuizen. Ook onderling met collega’s staat actief samenwerken voorop. Deze samenwerkingen leiden tot een efficiëntere en beter georganiseerde zorg, wat effect heeft op een beter herstel en resultaat voor de cliënt. Naar de zorgverleners en verwijzers toe, zijn deskundigheid en professionaliteit de grootste pijlers. Door de verschillende aandachtsgebieden die onze therapeuten in huis hebben, is onze praktijk van toegevoegde waarde voor de medisch specialisten en huisartsen. Het contact met de andere zorgverlener is duidelijk en respectvol.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid heeft bij ons een hoge prioriteit, daarom zetten wij de wensen en de behoeften van klant altijd centraal. Onze fysiotherapeuten hebben als doel de cliënt optimaal te helpen en te begeleiden, waardoor zij pijn- en klachtenvrij door het leven kunnen.

Maatschappelijk

Fysiotherapiepraktijk Core Active hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Wij helpen en begeleiden mensen met een psychische kwetsbaarheid en afstand tot de arbeidsmarkt, op het gebied van bewegen.

Het team

Nekpijn Amsterdam

Friso van Klink

Fysiotherapeut

Friso is gespecialiseerd in hand- en polsproblematiek. Denk hierbij aan breuken, overbelastingsklachten of post-operatieve behandelingen. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verder verdiept in het onderzoeken en behandelen van de schouder en heeft hij veel ervaring op het gebied van orthopedische- en sportgerelateerde klachten. In het geval van gespannen spieren of gewrichtsklachten kan je bij Friso ook terecht voor Dry Needling.

Ergotherapie praktijk

Tara Stobbe

Ergotherapeut

Tara is de ergotherapeut van Core Active en is een gecertificeerd handtherapeut. Voor een op maat gemaakte spalk of klachten aan hand en pols, kan je bij haar terecht. Daarnaast is ze gespecialiseerd in vermoeidheidsklachten, na bijvoorbeeld een hersenschudding, long Covid, burn-out klachten of slaapproblematiek.

Werk je de komende tijd veel thuis? Tara kan ook een werkplekonderzoek bij je thuis doen om te kijken of je werkhouding goed is en je helpen met de juiste apparatuur hiervoor aan te schaffen. 

Ergotherapie valt onder de basisverzekering, en ook voor een ergotherapeutische afspraak heb je geen verwijzing nodig.  

Viktor Boeren

Fysiotherapeut

Viktor is bij Core Active de sportliefhebber, hij is zelf ook fanatiek hockeyer op hoog niveau. Zijn passie ligt bij diagnostiek, preventie en behandeling van sportgerelateerde klachten. Zijn aandachtsgebieden zijn schouder-, arm, heup, knie en enkelklachten. Daarbij is hij ook heel goed in het verhelpen van scheenbeenpijn, oftewel shinslints of springschenen.

Heb je telkens weer last van één van deze klachten tijdens of na het sporten? Dan ben je bij Viktor aan het juiste adres. 

Lisa Schoenmaker

Fysiotherapeut

Lisa is gespecialiseerd in psychosomatische- en stress gerelateerde klachten, zoals lichamelijke klachten die voortkomen uit burn-out of overspannenheid. Aandachtsgebieden zijn heup, SI-gewricht en wervelkolom en complexe, niet altijd verklaarbare klachten. In behandelingen wordt onder andere gebruik gemaakt van Manuele therapie en Mulligan therapie. Daarnaast heeft Lisa ervaring in sportrevalidatie. Wil je van je sportblessure af of revalideren na een operatie? Hiervoor kun je ook bij Lisa terecht.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas