Fysio in de buurt

Welkom bij Core Active Fysiopraktijk, jouw fysio in de buurt. Wij zijn een fysiopraktijk in Amsterdam met vakkundige en professionele fysiotherapeuten. Voor verschillende klachten en blessures kun je bij ons terecht. Met de juiste fysio behandelingen zetten wij alles op alles om jouw klachten te verhelpen. Daarnaast geven wij passende tips en tricks om in de toekomst klachten te voorkomen.

Een fysio in de buurt waar geen lange wachtrijen zijn, maar je snel en spoedig terecht kan voor verschillende behandelingen. Dat is Core Active. Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandeling, waaronder sportfysiotherapie, dry needling, ergotherapie, hand- en pols klachten en long covid.

Onze fysiotherapeuten werken dagelijks met veel plezier aan het herstel van onze cliënten. Wij vinden een hoge klanttevredenheid van groot belang, daarom bieden wij je de juiste vakkundigheid en kwaliteit.

Wij hopen je spoedig te zien bij Core Active, jouw fysio in de buurt. Een afspraak is bij ons zo gemaakt. Dit kan telefonisch vi 020 6834436 of via onze website ook online. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan staan wij je graag te woord.

knie fysiotherapeut
knie fysiotherapeut

Jouw fysio in de buurt voor fysiotherapie

Fysiotherapie kan ervoor zorgen dat jouw klachten worden verholpen. Dit kan zowel een sportblessure zijn als het verbeteren van je conditie na een operatie. Wat jouw hulpvraag is, Core Active helpt je graag. Onze professionele fysiotherapeuten hebben veel kennis van verschillende blessures. Hierdoor zorgen we er samen voor dat we jouw klachten zo optimaal kunnen behandelen. Na het maken van een afspraak starten we eerst met een intake. Hierin kijken we naar jouw blessure en maken een behandelplan op maat. Ieder mens is uniek en bij iedereen hoort een passende oplossing, wij zorgen hiervoor. Indien je op zoek bent naar een fysio in de buurt van jouw huis, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Jouw fysio in de buurt voor sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is gericht op het onderzoeken en behandelen van (sport)blessures. Met deze vorm van fysiotherapie willen we ervoor zorgen dat jij weer kunt doen wat jij graag wilt, zoals jouw favoriete sport beoefenen. Tijdens deze fysio in de buurt richten we ons op herstel en behoud van conditie en kracht. Tevens helpen onze sportfysiotherapeuten met blessures preventief voorkomen door vakkundig advies en tips te geven. Onze sportfysiotherapie is geschikt voor iedereen die een klacht of blessure heeft gekregen tijdens het sporten. Tevens kun je bij ons terecht als je een klacht of blessure hebt, waardoor je je sport niet meer kunt beoefenen. Dit maakt sportfysiotherapie een uitkomst voor vele klachten en blessures. Tijdens het intakegesprek maken we een behandelplan op maat. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken bij Core Active, jouw fysio in de buurt.

Medical taping Amsterdam
kniepijn amsterdam

Dry needling bij jouw fysio in de buurt

Core Active, jouw fysio in de buurt, biedt ook dry needling behandelingen aan. Met dry needling wordt een naaldje in de spier geplaatst, waardoor de spier ontspant en de pijn vermindert. Deze behandeling is mogelijk bij verschillende spiergroepen, zoals schouder, nek, hamstring of de bilspier. Core Active is jouw fysio in de buur waar je dry needling veilig kunt laten uitvoeren. Maak gerust een afspraak via onze website en je wordt spoedig geholpen. Bij ons heb je geen wachtrijen. We zien je graag snel terug bij Core Active.

Ergotherapie

Bij jouw fysio in de buurt bieden we ook ergotherapie aan. Dit is net wat anders dan fysiotherapie. Met ergotherapie richten we ons op de uitvoering van dagelijkse handelingen, terwijl fysiotherapie vooral focust op kracht en conditie. Ergotherapie is daarom erg geschikt voor mensen die klachten in hun dagelijkse handelingen ervaren. Onze ergotherapeut zoekt naar de juiste mogelijkheden en oplossingen, zodat jij jouw handelingen weer kunt uitvoeren. Ons doel is dat jij weer zelfstandig kunt functioneren. Je kunt ergotherapie inzitten bij onder andere reuma, burn-out klachten, spierziekte, hersenletsel of ouderdomsklachten. Indien je meer wil weten over ergotherapie bij jouw fysio in de buurt, neem gerust contact met ons op.

Ergotherapie praktijk

Andere behandelingen bij Core Active, jouw fysio in de buurt

Je kunt bij Core Active terecht voor nog meer behandelen. Denk aan:

  • Hand- en polstherapie
  • Long-Covid fysiotherapie
  • Medical taping
  • Orthopedische revalidatie
  • Herstel bij burn-out
  • Herstel na operatie
  • Fysio voor een hersenschudding
  • Chronische pijn
  • Spanningsklachten

Maak gerust een afspraak via onze website of bel naar 020 6834436. Onze fysiotherapeuten helpen je graag bij jouw fysio in de buurt, Core Active.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas