Fysiotherapie Amsterdam West

Woon je in Amsterdam-West en ben je op zoek naar professionele en vakkundige fysiotherapie dichtbij huis? Dan zit je bij Core Active Fysiotherapie Amsterdam West goed. Onze praktijk vind je in stadsdeel de Baarsjes in Amsterdam-West. Onze fysiotherapeuten werken met veel plezier en passie en zoeken graag met jou naar de best passende behandeling. Wij bieden diverse behandelingen en specialisaties aan. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, ergotherapie, dry needling, medical taping of hand- en polstherapie. Onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West is gevestigd in The Workout Lab.

Wij vinden het bij Core Active belangrijk dat we je snel kunnen helpen met jouw klachten. Zodra je bij ons een afspraak maakt, heb je geen last van lange wachtrijen. Je kunt snel bij ons terecht met jouw klachten. Dus voor een fysiotherapie in Amsterdam West waar je snel terecht kunt, dat is Core Active.

Om de hoogste kwaliteit in behandelingen te bieden, doen onze fysiotherapeuten van Core Active regelmatig verschillende trainingen en cursussen om het niveau hoog te houden en jou van de beste fysiotherapie in Amsterdam West te voorzien. Samen zorgen we voor het beste resultaat en het verhelpen van jouw klachten.

Het is mogelijk om de kosten voor behandeling vergoed te krijgen via de zorgverzekeraar. Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract, waardoor we je kunnen helpen met vragen over mogelijke vergoedingen.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor fysiotherapie in Amsterdam West bij Core Active. Maak snel een afspraak via onze website of neem contact met ons op. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust per mail of telefonisch.

Rug fysio Amsterdam
Rug fysio Amsterdam

Fysiotherapie in Amsterdam West voor revalidatie

Heb je een blessure opgelopen of loop je al langere tijd rond met een blessure die niet geneest? Core Active biedt fysiotherapie in Amsterdam West aan om je blessures te verhelpen. Onze fysiotherapeuten hebben de benodigde kennis en ervaring, waardoor zij je op een vakkundige en professionele wijze kunnen helpen. Aan de hand van een intakegesprek brengen we jouw blessures in kaart en stellen we een behandelplan op voor fysiotherapie in Amsterdam West. Jouw hulpvraag staat altijd centraal.

Dry Needling in Amsterdam West

Ben je zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West voor dry needling? Core Active biedt deze behandeling aan. Dry needling is een effectieve manier om verkrampte, pijnlijke spieren snel en langdurig te laten ontspannen. Met een droog naaldje wordt er in de pijnlijke spier geprikt. Dit zorgt ervoor dat jouw spier wordt geprikkeld, waardoor de spier kan ontspannen en de pijn wordt verminderd. Dry needling zetten we vooral in bij pijnlijke spieren in de schouder, nek, hamstring of bil. Desalniettemin kan dry needling ook goed worden toegepast op andere spiergroepen. Het wordt altijd aangeraden aan om dry needling bij een professionele fysiotherapeut te doen. Core Active is dé praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West waar jij naar op zoek bent voor een veilige dry needling behandeling.

Ergotherapie bij Core Active Fysiotherapie Amsterdam West

Core Active fysiotherapie in Amsterdam West heeft een gespecialiseerde ergotherapeut in dienst. Met ergotherapie is het mogelijk om dagelijkse problemen en beperkingen op te lossen. De ergotherapeut kijkt waar we aan kunnen werken om de dagelijkse handelingen te verbeteren, zodat de pijn wordt verminderd. Hierdoor is het weer mogelijk om zelfstandig te functioneren. Onze ergotherapeut is daarbij gespecialiseerd in hand fysio, waardoor we ook kunnen spalken. Dit zorgt voor meer rust en ondersteuning in de hand. Ergotherapie bij Core Active fysiotherapie in Amsterdam West is altijd zorg op maat!

Ergotherapie Amsterdam West
Rug fysio Amsterdam

Medical taping in Amsterdam West bij Core Active fysiotherapie

Heb jij last van hevige hooikoortsklachten? Bij Core Active, onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West, is het mogelijk om hevige hooikoortsklachten aan te pakken met behulp van medical taping. De fysiotherapeut plakt elastische tape op de rug of borstkas. Dit zorgt ervoor dat de gewrichten stabiliseren en de spierfuncties stimuleren. De tape tilt de opperhuid op, waardoor de volume in de tweede huidlaag toeneemt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Medical taping biedt extra steun en is een niet-belastende behandeling met een prettig resultaat. Ruim 84% merkte aanzienlijk minder klachten na 1, 2 of 3 tape sessies. Maak snel een afspraak voor medical taping bij onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West!

Meer dan alleen fysiotherapie in Amsterdam West

Wil jij tijdens de behandelperiode bij onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West blijven bewegen en sporten? Onze fysiotherapeut adviseert je graag over onze fysio-strippenkaart. Voor een gereduceerd tarief is het mogelijk om een rustige omgeving te blijven sporten met de juiste begeleiding.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan helpen wij je direct! 

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas