Fysiotherapeut Amsterdam Zuid

Als je op zoek bent naar een fysiotherapeut in Amsterdam Zuid, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat en helpen jou graag bij het verminderen of verhelpen van jouw klachten. Of je nu last hebt van rugpijn, nekklachten of een sportblessure: onze fysiotherapeuten hebben de kennis en ervaring om jou te helpen.

Onze fysiotherapeuten werken onze praktijk dichtbij Amsterdam Zuid, waardoor we dicht bij jou in de buurt zijn. Bij Core Active ben je verzekerd van de beste zorg en behandeling. Onze therapeuten volgen geregeld cursussen en training om behandelingen van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Op deze manier kunnen wij jou voorzien van de beste fysiotherapie in de buurt van stadsdeel Amsterdam Zuid. 

spanningsklachten verminderen
Fysiotherapie Amsterdam Oud Zuid

Behandeling op maat

Bij Core Active krijg je fysiotherapie in Amsterdam Zuid op maat en staat een persoonlijke benadering centraal door onze fysiotherapeut in Amsterdam Zuid. Wij geloven dat geen enkele klacht hetzelfde is en dat daarom elke behandeling op maat moet worden gemaakt. Onze therapeuten kijken niet alleen naar de klacht zelf, maar ook naar de oorzaak van de klacht en jouw persoonlijke situatie. Op die manier kunnen we een effectieve behandeling opstellen die past bij jouw klachten en doelen.

Onze behandelingen zijn erop gericht om jouw lichaam weer in balans te brengen en de klachten te verminderen of te verhelpen. We maken hierbij gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals manuele therapie, ergotherapie en dry needling. Daarnaast geven we advies over hoe je jouw lichaam het beste kunt gebruiken en belasten, zodat je klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Core Active werkt als fysiotherapeut in Amsterdam Zuid samen met verschillende zorgverzekeraars in Nederland. Als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, wordt de fysiotherapeut in Amsterdam Zuid in de meeste gevallen vergoed. Hoeveel behandelingen je vergoed krijgt, hangt af van jouw verzekering. Je kunt dit terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

Rug fysio Amsterdam

Afspraak maken bij onze fysiotherapeut in Amsterdam Zuid

Wil je een afspraak maken bij een fysiotherapeut in Amsterdam Zuid bij Core Active? Dat kan eenvoudig en snel door een mail te sturen. Wij vinden het bij Core Active belangrijk dat we je snel kunnen helpen met jouw klachten. Zodra je bij ons een afspraak maakt, heb je geen last van lange wachtrijen. Je kunt snel bij ons terecht met jouw klachten. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Als je op zoek bent naar fysiotherapeut in Amsterdam Zuid, dan ben je bij Core Active  aan het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas