Revalidatie in Amsterdam West

Voor revalidatie van lichamelijke beperkingen zit je bij Core Active Fysiotherapie Praktijk Amsterdam West op het juiste adres. Het doel van de behandeling van de revalidatie met fysiotherapie is het herstel met activiteiten en ervoor zorgen dat de cliënt weer zo optimaal mogelijk mee kan doen in de samenleving. Deze revalidatie in Amsterdam West richt zich op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Dit kan tijdelijk of langdurig lichamelijk letsel zijn of een functionele beperking. Deze problemen zijn ontstaan als gevolg van een ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening. Core Active is gevestigd in Amsterdam West, kom gerust langs voor revalidatie bij ons in Amsterdam West.

knie fysiotherapeut
psychosomatische fysiotherapie amsterdam

Wat is revalidatie in Amsterdam West bij Core Active?

Revalidatie in Amsterdam West bij Core Active zorgt voor het herstellen onder medische begeleiding na een operatie, letsel of ongeval. Revalidatie is nodig als je na bijv. een behandeling in het ziekenhuis klachten en ongemakken ervaart, waardoor je nog niet goed kan functioneren. Wanneer dagelijkse activiteiten moeilijk gaan, zoals douchen, traplopen, eten, koken enzovoort, is revalidatie genoodzaakt. Bij fysiotherapie praktijk Core Active in Amsterdam West is revalidatie iets waar wij dagelijks mee te maken krijgen. Onze fysiotherapeuten kunnen jou helpen bij de revalidatie in Amsterdam West. Wij beschikken in Amsterdam West over een mooie sportzaal waar gewerkt kan worden aan krachtopbouw. Zien we jou terug bij Core Active?

Revalidatie traject in Amsterdam West

Veel operatieve ingrepen zijn voor ons een bekend proces. Dit betekent dat wij uit ervaring al weten hoe jouw revalidatietraject er voor het grootste gedeelte uit zal gaan zien in Amsterdam West bij ons revalidatie traject. Tijdens de revalidatie therapie adviseren de fysiotherapeuten jou over de juiste belasting en oefeningen ter bevordering van conditie, spierkracht, stabiliteit en beweeglijkheid. Dit is afhankelijk van het type operatie dat je hebt gehad of wat de reden is van revalidatie. Er wordt altijd specifiek gekeken naar jouw herstel, de fysiotherapeut maakt een revalidatie/herstel programma voor jou op maat. Onze fysiotherapeuten zorgen voor een fijn herstel met onze traject in revalidatie in Amsterdam West.

Tijdens de behandeling leer je de juiste balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid van het lichaam. Daarbij krijg je vaak oefeningen voor thuis mee, om het revalidatie proces te versnellen. Ons doel is om je zo snel mogelijk, maar uiteraard wel op verantwoorde wijze, weer zo snel mogelijk klachtenvrij te maken, zodat er geen ongemakken meer zullen zijn in het dagelijks leven. Het revalidatieproces begint bij Fysiotherapie Core Active in Amsterdam West. Zien we jou terug voor revalidatie in Amsterdam West?

Enkelklachten
Rug fysio Amsterdam

Revalidatie na een operatie, wees op tijd!

In sommige gevallen weet je vooraf dat je geopereerd gaat worden. Uit onderzoek blijkt: hoe fitter je het ziekenhuis in gaat, hoe beter je eruit komt. Ons advies is dan ook om voor je operatie eigenlijk al met je revalidatie proces te beginnen, bijv. door je algehele conditie op te bouwen, en spierversterkende oefeningen te doen zodat na de operatie het revalidatie proces sneller en soepeler verloopt. Hiervoor kan je ook terecht bij één van onze fysiotherapeuten in Amsterdam West. Neem contact met één van onze revalidatie fysiotherapeuten op om het revalidatieproces te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw operatie en revalidatie goed verloopt bij Core Active in Amsterdam West.

Wordt mijn revalidatie verzekerd?

Fysiotherapeutische zorg bij revalidatie valt vaak onder chronische indicatie. Je krijgt dan een vergoeding vanuit de basisverzekering van de 21ste behandeling. De eerste 20 behandelingen moet je dus zelf betalen. Je kan je hier wel aanvullend voor verzekeren. Mocht je vragen hebben over revalidatie in Amsterdam West bij Core Active, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
psychosomatische fysiotherapie amsterdam

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas