Handtherapeut in Amsterdam

Jouw handen zijn één van de belangrijkste instrumenten van het lichaam, je gebruikt ze continue. Net zoals nu: je bent aan het scrollen met jouw vingers op jouw smartphone of met je muis op de computer. Je handen zijn niet voor niets zo waardevol. Helaas kan het zijn dat je een letsel hebt aan jouw handen, waardoor je niet meer goed kunt functioneren. Core Active is jouw handtherapeut in Amsterdam. Wij kijken naar het probleem en passen hier de behandeling op aan, zodat jij snel weer prettig kunt functioneren met jouw handen. Ben jij op zoek naar een handtherapeut in Amsterdam? Wij staan klaar voor jou.

Fysio Amsterdam West
Handtherapeut in Amsterdam

Handtherapie in Amsterdam West

Binnen het vak fysiotherapie is handtherapie een specialisatie an sich. De handtherapeut helpt met het beter functioneren van jouw handen en pijnklachten te verminderen. Hierbij kun je denken aan klachten in spieren, pezen, botten, op de huid of in de gewrichten.

Zodra je letsel krijgt aan jouw hand of pols kan normaal functioneren beperkingen met zich mee brengen. Dagelijkse handelingen als autorijden of het uitvoeren van je werk kan vervelend zijn. Zorg ervoor dat je tijdig een afspraak maakt bij een handtherapeut in Amsterdam om je problemen te verminderen en te starten met een zorgtraject. Onze handtherapeuten helpen je graag in onze fysiopraktijk in Amsterdam West met praktische handtherapie oefeningen of een ander behandelplan die volledig aansluit op jouw pijnklachten.

Polstherapie in Amsterdam West

Naast pijnlijke handklachten komen polsklachten ook regelmatig voor. Onze professionele handtherapeuten kunnen je verder helpen met polsklachten. Of het nu gaat om een revalidatieproces na een polsoperatie of een klacht zonder duidelijke oorzaak, onze handtherapeuten helpen mee aan jouw herstel. We zorgen ervoor dat je snel weer up and running bent en jouw dagelijkse activiteiten niet meer belemmerd worden. Indien je last hebt van jouw pols voor welke reden dan ook, neem contact met ons op. Als pols- en handtherapeut in Amsterdam zijn wij de fysiopraktijk in jouw omgeving voor specialistische hulp.

psychosomatische fysiotherapie amsterdam
Ergotherapie Amsterdam West

Jouw handtherapeut in Amsterdam voor spalken

Vaak is een effectieve oplossing het spalken van de hand of pols om klachten te verminderen. Een spalk kan een deel van een hand of pols rust geven. Daarnaast kan het zijn dat een spalk juist een bepaalde gewricht beweeglijker kan maken. Wat van toepassing is voor jouw klacht bekijkt onze handtherapeut ter plekke.

Onze fysiotherapeuten in Amsterdam maken spalken op maat en in verschillende soorten. Hierdoor kunnen we een groot aantal mensen helpen in hun belemmeringen. Onze specialisme zit zich voornamelijk in het spalken van de hand of vingers. Mochten we onverhoopt niet de juiste behandeling kunnen bieden, zoeken we samen met jou naar de beste behandeling buiten onze praktijk. Zo weet jij zeker dat je altijd wordt geholpen met jouw klachten.

Maak een afspraak met jouw handtherapeut

Fysiotherapie Core Active is al jaren een gerenommeerde fysiopraktijk in Oud-West. Onze gespecialiseerde handtherapeuten in Amsterdam staan voor je klaar om te kijken naar een gepaste oplossing voor jouw hand of polsklachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor jouw handtherapie. Wij zorgen ervoor dat jij direct geholpen wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij dat je direct geholpen kan worden.

Wat onze klanten zeggen

5/5

Goed geholpen bij Core Active Amsterdam. Nooit lekker naar de fysio, maar als je merkt dat t helpt, dan is dat het beetje ongemak zeker waard. Aardige fysiotherapeut ook.

– Adrie

5/5

Tijdens het thuiswerken veel last van mijn nek gekregen. Ben enorm goed door Friso geholpen middels Dry Needling. Mijn nekklachten zijn volledig verholpen.

– Nienke

5/5

Net 2x geweest voor last aan rug, schouders en mega prettig en goed geholpen. Super chill dat ze ook dry needling doen. Vind ik altijd erg effectief! Fijne mensen daar ook zeg.

– Simone

5/5

Toen ik aan het trainen was voor de Berlijn marathon kreeg ik een knieblessure. Na 4 behandelingen (en een berg oefeningen voor thuis!) had ik geen klachten meer en heb ik de marathon moeiteloos uitgelopen. Ik raad iedereen Core-Active aan voor sportblessures.

– Ronald

5/5

Goede, vriendelijke en kundige fysiotherapeuten die met je meedenken. Erg blij mee!

– Astrid

5/5

Physiotherapist Friso van Klink helped my shoulder injury which had caused discomfort for more than a year. He made a knowledgeable analysis, used dry needling effectively to activate my inflamed muscles which combined with easy do at home exercises solving my issue. I highly recommend his expertise!

– Thomas