FYSIOTHERAPIE NA CORONA

Herstel na Corona

Juist in deze tijden is het belangrijk om op je gezondheid te letten. Veel mensen zijn getroffen door het Corona-virus. Sommige patiënten hebben zelfs door hun klachten in het ziekenhuis gelegen, maar ook als je thuis beter bent geworden kan het herstel langzaam gaan.

De dagelijkse activiteiten gaan nog niet zo goed en je hebt last van kortademigheid als je de trap oploopt, verminderde concentratie of kijkt op tegen buiten hardlopen.

Onze therapeuten van Core Active zijn aangesloten bij het Reach project en kunnen je hiermee helpen zodra jij volledig klachtenvrij bent. Naar aanleiding van een eerste videoconsult stellen we samen een behandelplan op, en kijken we hoe we je revalidatie zo snel mogelijk kunnen bespoedigen. Mocht je wat meer energie hebben en toe zijn aan een volgende stap: dan spreken we af in de praktijk en gaan we stap voor stap je conditie en belastbaarheid weer verbeteren.

Core Active is aangesloten bij het REACH project Amsterdam.

Het REACH project is gestart om de na-zorg voor ex-IC patiënten te verbeteren. Als aangesloten praktijk worden patiënten vaak naar ons doorverwezen en hebben we veel ervaring met het bieden van deze zorg.