Dé werkplekanalyse voor jouw bedrijf

Dé werkplekanalyse voor jouw bedrijf

Deel deze post

Fysiotherapie Core Active Amsterdam biedt ook een werkplekanalyse voor bedrijven aan.

Vele beroepen vergen lange werkdagen achter de computer, waarbij men lang achter een bureau moet zitten. Door het lang blijven zitten in een verkeerde houding kunnen onder andere nek, rug en schouderklachten ontstaan. Daarnaast kan stress van deadlines en werkdruk ook een nadelig effect hebben op de prestatie van uw werknemers. Ontzettend vervelend dus! Dit soort werk gerelateerde klachten, met als gevolg verzuim, kan uw organisatie voorkomen. En daar helpt Fysiotherapie Core Active u graag bij.

Wat is een werkplekanalyse?

Een werkplekanalyse, ook wel een werkplekonderzoek genoemd is een onderzoek waarbij onze fysio- en/of ergotherapeut observeert hoe er gebruik gemaakt wordt van de werkplek. Waar de eventuele knelpunten liggen en waar verbetering doorgevoerd kan worden. Dit betreft zowel de houding van de werknemers als de opzet van de werkplek. Hierna wordt gekeken waar men verbeteringen kan invoeren. Met als resultaat, een optimaal en gezond gebruik van de werkplek.

Wat kan een werkplekanalyse voor jouw bedrijf betekenen?

Een werkplekanalyse heeft meerdere positieve effecten voor de algehele werkvloer. Een greep hieruit zijn:

  • Persoonlijke begeleiding voor de werknemer.
  • Voorkomen van fysieke klachten zoals stress en rugklachten.
  • Voorkomen ziekteverzuim.
  • Heldere en eerlijke adviezen voor direct resultaat.
  • Altijd onder begeleiding van een ervaren fysio- of ergotherapeut.
  • Alle adviezen zijn overeenstemmend met de ARBO-wet.

Het ontvangen advies ontvang je als bedrijf ook in rapportvorm, zodat er na het bezoek nog altijd de mogelijkheid is om de toelichting terug te lezen als werkgever of werknemer. Uiteraard wordt hierin rekening gehouden met eventuele privacy rechten.

Wat kost een werkplekanalyse?

Een werkplekanalyse door Fysiotherapie Core Active Amsterdam is al mogelijk vanaf €130 per consult.

Afspraak maken voor een werkplekanalyse

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Bel ons dan op 020-6834436 of neem contact met ons op via de onderstaande button.

Een fysio- of ergotherapeut is op aanvraag doordeweeks beschikbaar.
Neem contact met ons op