Nieuwe eigenaar Core-Active

Nieuwe eigenaar Core-Active

Deel deze post

Groot nieuws wat ik eindelijk bekend mag maken. Na hard werken en afstemmen krijgt Core-Active een nieuwe eigenaar.

Ik heb besloten om me meer te richten op trainen, coachen en adviseren in de gezondheidszorg, sport, -en welzijnsbranche. Iets wat ik al een tijdje naast Core-Active aan het doen was, maar waar ik meer ruimte voor wil maken. Met helaas een moeilijke beslissing als gevolg.

Core-Active verdient een nieuwe eigenaar/directeur die er 100% tijd voor heeft. Mede omdat het een super leuk en interessant bedrijf is waar de mens centraal staat. Dat geldt voor alle medewerkers, zzp-ers en cliënten/klanten. Samenwerken, samen innoveren en professionaliseren was het leukste om te doen met iedereen samen en te kijken vanuit mogelijkheden en kansen. Gelukkig kan ik dat blijven doen, omdat mijn nieuwe werk niet anders in elkaar zit. En juist omdat ik zo veel geleerd heb tijdens mijn tijd bij Core-Active ben ik nu in staat dit mee te nemen naar de volgende uitdagingen.

Ik ga iedereen ontzettend missen, zo veel leuke en lieve mensen, die ik hopelijk nog vaak blijf zien. Bedankt voor alle energie die jullie me gaven, ik waardeer het enorm.

Gelukkig heb ik in Debby Oppelaar de ideale nieuwe eigenaar gevonden. Ze is oud manager van Core-Active en heeft al 2 jaar ervaring in dit bedrijf. Bovendien heeft ze niet stil gezeten en ondertussen The Workout Studio opgezet. Debby is ondernemend, heeft visie en is bereid met iedereen de samenwerking aan te gaan. Vandaar dat ik trots ben om het stokje op deze manier over te dragen.

Debby, ik wens je veel succes en vooral veel plezier!

Heel veel liefs,

Maartje